top of page
Search
  • Gaja Lesica Marc

PRVI BRIŠKI BAZAR

Dragi prijatelji


Sedaj, ko se je evforija polegla, so nas prevela čustva in ganjenost ob tako lepem dogodku, ki smo ga izpeljali in doživeli včeraj. Brez nobenih pričakovanj, samo z roko v roki in namenom osrečiti nekoga, smo se podali na pot, ki je rodila idejo o povezovanju in izboljševanju kvalitete življenja vseh nas. Rodilo se je društvo Tudi jaz pomagam in z njim vrsta idej in projektov, ki jih želimo deliti z vami.


Prvi Briški bazar je za seboj prinesel nasmeh in veselje mnogoterega obiskovalca včerajšnjega dogodka. Občutij se pogosto ne da opisati, mi bi jih radi povzeli le s tremi besedami, srčnost, ponos in hvaležnost.


Zgodbe, ki jih piše življenje so skrivnostne, čutne, polne ljubezni, trpljenja, žalosti. Takšnim in drugačnim smo včeraj prisluhnili in jih nosimo s seboj na poti. Toda vsaka izmed njih predstavlja le to, življenje samo. Videli smo spremembo, katere del želimo biti in katero uresničujemo. Skupaj smo močnejši.


Hvaležni za vse, ki ste nesebično darovali vaše stvari, za vsakega izmed vas, ki je postal naš član ali prostovoljec, za vse, ki ste si vzeli čas in prišli ter donirali prostovoljne prispevke.

Hvaležni, da smo lahko del te zgodbe.


HVALA


P.s. Že komaj čakamo, da se srečamo na naslednjem dogodku. Več kmalu…


Do takrat pa: »Tudi jaz pomagam, pomagaš tudi ti?« Pridruži se nam k pisanju naše zgodbe, postani naš član, prostovoljec, partner ali donator in nam zaupaj tvoje ideje, predloge, želje, misli.


Anja, Gaja, Manca, Tine





6 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page