top of page
Search
  • Writer's pictureANJA PERTOVT

RAZPIS ŠIK ZA OTROKE

Updated: Sep 5, 2021


Drage Brike in Brici!


ŠIK - ŠPORT, IZOBRAŽEVANJE IN KULTURA


Namen projekta ŠIK je spodbujati in omogočiti vsem generacijam vključevanje v šport, izobraževanje in kulturo, ter posameznikom in posledično skupnosti omogočiti boljšo kvaliteto življenja.


Letos bomo začeli z izvajanjem projekta ŠIK ZA OTROKE.


Objavljen je razpis, preko katerega lahko otroci do 15. leta pridobijo do 100€, ki bodo namenjeni aktivnostim na področju športa, kulture ali izobraževanja.


Ostali pogoji:

● občani Občine Brda in imajo na območju občine stalno bivališče, ● tujci, ki imajo dovoljenje za stalno prebivanje v Republiki Sloveniji, imajo na območju Občine Brda prijavljeno stalno prebivališče in na njenem območju tudi dejansko prebivajo.

Upravičenci in upravičenke so osebe, ki potrebujejo pomoč društva, saj trenutno nimajo zadostnih sredstev za izobraževalne, športne in kulturne dejavnosti in so se zaradi spleta utemeljenih neugodnih okoliščin znašli v takšnem položaju da svojemu otroku ne morejo zagotoviti sredstev za spodbujanje izobraževalne, športne in kulturne dejavnosti.


Le ti lahko pridobijo do 100€, ki so namenjeni aktivnostim na področju športa, kulture ali izobraževanja.



● subvencioniranje letovanj in taborov, ● sofinanciranje izven šolskih programov iz področja športa, kulture, izobraževanja, ● delavnice, ● sofinanciranje udeležbe na državnih in mednarodnih tekmovanju iz področja izobraževanja, športa, kulture, ● sofinanciranje opreme in pripomočkov za aktivnosti in dejavnosti na področju športa, izobraževanja, kulture.




POMEMBNE INFORMACIJE:


Oddaja vloge: 6. - 22. september 2021


Vlogo pošljete na naslov:

za razpis ŠIK DRUŠTVO TUDI JAZ POMAGAM KOJSKO 1A, 5211 KOJSKO


Izdaja odločbe o upravičenosti in višini sredstev: 30 dni po prejemu popolne vloge


Nakazilo sredstev: do 31. 12. 2021




Skupaj smo močnejši in skupaj ustvarjamo svet, kjer je prostor za vsakega izmed nas!


9 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page